Uden mad og drikke
dur helten ikke

I kan under jeres lejrskole overlade forplejningen helt eller delvist til os, eller I kan lave mad i vores moderne hyttekøkken. Der er derfor rig mulighed for at lave en madplan, der er tilpasset jeres ønsker for lejrskolen.

Fokus på det sunde måltid

I Sportsparken tilbyder vi sund og nærende forplejning. Når vi laver mad til lejrskoler, er det sunde måltid i fokus for at give eleverne de bedste forudsætninger for indlæring og underviserne de bedste forudsætninger for undervisning i løbet af dagen.

Morgenmad (inklusiv kaffe/te/juice/mælk):
60 kroner per person per måltid

Frokost (inklusiv vand, kan laves som madpakke):
70 kroner per person per måltid

Frugtpause (med frugt og grovbolle inkl. saftevand/vand):
35 kroner per person per måltid

Aftensmad (inklusiv vand):
80 kroner per person per måltid

Aftenskaffe (kage eller boller inkl. kaffe/te/saftevand/vand):
40 kroner per person per måltid

Med mad i maven er der rig mulighed for at opleve naturen og kulturhistorien i området.

Vil I selv lave mad?

Hyttekøkkenet - inviter det sociale samvær inden for i køkkenet

Vi har i Sportspark Blaavandshuk også et hyttekøkken, I gratis kan benytte jer af under hele jeres ophold.

I køkkenet er der alt, I har brug for, for at flere elever kan lave mad sammen. Da vi har flere arbejdsstationer, er der også mulighed for, at eleverne kan arbejde i grupper i køkkenet. Køkkenet er udstyret med køleskab og fryser, hvor I kan opbevare jeres madvarer, og inden for blot 500 meter finder I op til flere indkøbsmuligheder.

Det er nemt at sammensætte jeres ophold

1.

Indtast informationer

Indtast praktiske informationer, så vi ved, hvem der forespørger.

2.

Vælg periode og indhold

Vælg mellem udflugter, oplevelser og aktiviteter og plot dem ind på forskellige dage.

3.

Print eller forespørg

Du kan printe din plan eller sende en forespørgsel, og vi vender tilbage med et prisoverslag.

Vi vil så gerne hjælpe jer med at planlægge nogle minderige lejrskoler.

Derfor har vi valgt at tilbyde jer:

Madpakke-kampagne: Vi sørger for jeres frokost under hele jeres første lejrskole hos os, så I har rig mulighed for at komme ud at opleve naturen og kulturen i vores fantastiske område.

Corona-garanti: Set i lyset af corona, garanterer vi jer alle pengene tilbage, hvis I booker en lejrskole hos os til afholdelse på et tidspunkt i hele 2021, og restriktioner gør, at den ikke kan afholdes.