Sportsparken

Sportspark Blaavandshuk i Oksbøl har med skoven i baghaven en central placering i forhold til områdets mange muligheder. Når I ikke boltrer jer i naturen eller lærer af den spændende kulturhistorie, kan I se frem til et bredt udvalg af sportsmuligheder.

En god base

Sportsparken er en central base for udflugter i området

I vil under jeres næste lejrskole bo i Sportspark Blaavandshuk’s hytter. Sportsparkens placering gør, at I vil have en central base for udflugter og oplevelser under jeres lejrskole. Når I ikke er "ude af huset", kan I benytte jer af Sportsparkens mange sportsfaciliteter. 

Hytterne grænser op til Aal Plantage, der i efterkrigstiden var hjem for over 30.000 flygtninge, og ligger tæt placeret på storslåede kulturelle og historiske oplevelser, som Tirpitz Museet , Blåvandshuk Fyr og FLUGT, der forventes opført i efteråret 2022.

Sportspark Blaavandshuk tilbyder tre overnatningstyper:

  • 4 stk. 8-personers hytter
  • 3 stk. 4-personers hytter, m. toilet og bad
  • 9 stk. 6-personers hytter , m. toilet og bad

I alt 98 sovepladser. 

Faciliteter

De bedste rammer til jeres lejrskole

Sportspark Blaavandshuk åbner dørene til et væld af muligheder, der blandt andet omfatter: To haller og en minihal med mulighed for blandt andet basketball, badminton, hockey og andre indendørs sportsaktiviteter, spring- og fitnesscenter, svømmehal og badeland, e-sportscenter samt en udendørs kunstgræsbane.

Vi i Sportsparken vil gøre alt for at give jer de bedste rammer for jeres næste lejrskole, og et stort udvalg af vores faciliteter er derfor inkluderet i overnatningsprisen. Når I sammensætter jeres næste lejrskole, har I mulighed for at vælge til og fra. 

Faciliteter

Badeland

Springcenter

E-sport

Badminton

Flexbaner

Fælleskøkken

Basketball

Svømmehal

Fitness