Sportsparken

Sportspark Blaavandshuk i Oksbøl har med skoven i baghaven en central placering i forhold til områdets mange muligheder. Når I ikke boltrer jer i naturen eller lærer af den spændende kulturhistorie, kan I se frem til et bredt udvalg af sportsmuligheder.

En god base

Sportsparken er en central base for udflugter i området

I vil under jeres næste lejrskole bo i Sportspark Blaavandshuk’s hytter. Sportsparkens placering gør, at I vil have en central base for udflugter og oplevelser under jeres lejrskole. Når I ikke er "ude af huset", kan I benytte jer af Sportsparkens mange sportsfaciliteter. 

Hytterne grænser op til Aal Plantage, der i efterkrigstiden var hjem for over 30.000 flygtninge, og ligger tæt placeret på storslåede kulturelle og historiske oplevelser, som Tirpitz Museet , Blåvandshuk Fyr og FLUGT, der forventes opført i efteråret 2022.

Sportspark Blaavandshuk tilbyder to overnatningstyper:
8-personers hytter, perfekt til eleverne, og 4-personers hytter med eget toilet og bad, perfekt til lærerne.

Det er nemt at sammensætte jeres ophold

1.

Indtast informationer

Indtast praktiske informationer, så vi ved, hvem der forespørger.

2.

Vælg periode og indhold

Vælg mellem udflugter, oplevelser og aktiviteter og plot dem ind på forskellige dage.

3.

Print eller forespørg

Du kan printe din plan eller sende en forespørgsel, og vi vender tilbage med et prisoverslag.

Faciliteter

De bedste rammer til jeres lejrskole

Sportspark Blaavandshuk åbner dørene til et væld af muligheder, der blandt andet omfatter: To haller og en minihal med mulighed for blandt andet basketball, badminton, hockey og andre indendørs sportsaktiviteter, spring- og fitnesscenter, svømmehal og badeland, e-sportscenter samt en udendørs kunstgræsbane.

Vi i Sportsparken vil gøre alt for at give jer de bedste rammer for jeres næste lejrskole, og et stort udvalg af vores faciliteter er derfor inkluderet i overnatningsprisen. Når I sammensætter jeres næste lejrskole, har I mulighed for at vælge til og fra. 

Faciliteter

Badeland

Springcenter

E-sport

Badminton

Flexbaner

Fælleskøkken

Basketball

Svømmehal

Fitness

Vi vil så gerne hjælpe jer med at planlægge nogle minderige lejrskoler.

Derfor har vi valgt at tilbyde jer:

Madpakke-kampagne: Vi sørger for jeres frokost under hele jeres første lejrskole hos os, så I har rig mulighed for at komme ud at opleve naturen og kulturen i vores fantastiske område.

Corona-garanti: Set i lyset af corona, garanterer vi jer alle pengene tilbage, hvis I booker en lejrskole hos os til afholdelse på et tidspunkt i hele 2021, og restriktioner gør, at den ikke kan afholdes.